Uputstvo

Lotomark je kompanija koja se bavi marketingom na inovativan način.Pružamo našim korisnicima mogućnost da ostvare popust prilikom kupovine kod naših saradnika i istovremeno i priliku za zaradu ili poklon.
Sve što Vam je potrebno je nalog na našem sajtu i Lotomark popust kartica.


Kako napraviti nalog?
Kliknite na polje Registracija u gornjem desnom uglu sajta, zatim unesite neophodne podatke i kliknite na link potvrde naloga koji će Vam biti poslat na e-mail adresu koju ste naveli.

Kako dobiti Lotomark popust karticu?
Sve što je potrebno da uradite je da ispunite obrazac na stranici Popust kartica i ista će Vam biti dostavljena na kućnu adresu. Na toj stranici možete videti i listu naših saradnika i popuste koje oni odobravaju kao i ostale informacije vezane za pomenutu karticu.

Korišćenje kartice i zarada
Da biste ostvarili popust kod naših saradnika dovoljno je da pokažete karticu. Ukoliko želite da zaradite, potrebno je da tražite Lotomark račun prilikom kupovine. Na Lotomark računu zatim napišite Vaše korisničko ime i sliku istog pošaljite na našu Facebook stranicu ili na mail [email protected]
Nakon potvrđene validnosti računa na Vaš nalog će se dodati 1 Poklon poen. Vi kasnije sa tim poenima preuzimate Vaš poklon ili zaradu. Neiskorišćeni poklon poeni se brišu svakog prvog u mesecu.

Kako preuzeti poklon?
Kada sakupite dovoljan broj poklon poena za željeni poklon obavestite nas putem mail-a na adresu [email protected] , nakon toga isti će Vam se dostaviti na kućnu adresu ili uplatiti u pošti ili banci preko žiro računa, dok će potrošeni poklon poeni biti trajno obrisani. Listu dostupnih poklona možete videti na stranici Pokloni.

Ogrebi i zaradi
Takođe možete oprobati svoju sreću. Gledanjem reklama, deljenjem sajta sa prijateljima i posetom sajtova oglašivača možete zaraditi Lotomark poene, koji Vam služe za kupovinu virtuelnog greb-greb tiketa u kom možete osvojiti do 10 Poklon poena!

Aktivnosti koje Vam donose Lotomark poene:

 • Registracija naloga
 • Gledanje video reklama
 • Ulazak na sajt oglašivača
 • Preporuka sajta prijateljima putem referral linka
 • Podela sadržaja sajta na društvenim mrežama

 • Gledanje video reklama – Ova aktivnost donosi 5 Lotomark poena. Da bi korisnik dobio 5 Lotomark poena, on mora odgledati video snimak od početka do kraja. Ukoliko bude prebacio na neki drugi tab ili bilo šta slično, poeni mu neće biti dodati na nalog. (Ograničenje: 1000 poena dnevno)

  Registracija naloga – Svaki korisnik koji se registruje na sajt, odnosno napravi svoj nalog automatski stiče 10 Lotomark poena. Preporučite sajt na društvenim mrežama putem jednostavnog šerovanja na Vašem profilu.

  Ulazak na sajt oglašivača – Ukoliko želite da dobijete 3 Lotomark poena, veoma jednostavno možete da ih osvojite, tako što ćete ispod svakog video snimka pronaći link ka oglašivaču. Posetite njihov sajt i vidite šta imaju zanimljivo u ponudi. Nakon klika na sajt, na Vaš nalog će biti dodati poeni. (Ograničenje: 2 klika dnevno po sajtu, minimum 15 sekundi zadržavanja na sajtu)

  Referral link – Referral je link za registraciju koji sadrži Vaše podatke i nalazi se ispod ovog teksta. Pošaljite ga prijateljima i njihovom registracijom preko tog linka Vama će se dodati 400 Lotomark poena. (Nakon što pozvani korisnik stekne 60 Lotomark poena)

  Podela sadržaja sajta na društvenim mrežama - Podelite reklame na društvenim mrežama jednostavnim klikom na dugme koje se nalazi ispod videa. Svaka podela Vam donosi 3 Lotomark poena.(Ograničenje: 1 podela dnevno po reklami).


  Kada skupite dovoljan broj poena za tiket koji želite, uđite na sekciju Tiketi i kupite ga jednostavnim klikom na dugme, zatim sivu površinu ogrebite I osvojite 500 Lotomark ili 10 Poklon poena!


  Uštedi i zaradi!

  Vaš referral link:

  – Svi vaši podaci koje ostavite prilikom registrovanja zaštićeni su pravilima o privatnosti
  – Ukoliko imate pravnih nedoumica pogledajte uslove korišćenja.