Politika privatnosti

Lotomark.com ne prikuplja direktno informacije o posetiocima sajta. Kroz alate za analitiku prikupljaju se anonimni podaci o posetama i čitanosti tekstova radi unapređenja servisa.

Kroz sistem za registraciju skupljaju se i-mejl adrese i IP adrese korisnika, ali se ne pohranjuju u marketinške baze podataka, niti će pod bilo kojim uslovima biti prodate, prosleđene ili iznajmljene trećim licima bez pristanka vlasnika informacija (posetioca sajta).

Ukoliko ne želite da ostavite bilo kakav trag na sajtu, pa čak ni u našim agregiranim i anonimnim podacima, isključite opciju javascript svog pretraživača i pri komentarisanju koristite proxy server.

Lotomark.com ne preuzima odgovornost za sadržaj upisa čiji autori su posetioci sajta ili druga lica koja ne predstavljaju sajt lotomark.com. Lotomark.com ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj reklamnih ponuda koje se postavljaju na sajtu.

Privatnost:

Nije dozvoljeno objavljivanje tuđih ličnih informacija (brojeva telefona, adrese, mejl-adresa i slično). Ukoliko neko želi da javno iznese sopstvene lične podatke, može to učiniti na sopstvenu odgovornost.

Ovaj portal koristi fajlove „cookies“ da bi sačuvao informacije na vašem računaru. „Cookies“ fajlovi ne sadrže nijednu od informacija koju ste uneli prilikom registracije, oni služe za prepoznavanje vašeg korisničkog naloga na sajtu, ukoliko se opredelite za tu opciju.

Registracijom potvrđujete tačnost informacija koje ste uneli pri registraciji i one će biti sačuvane u bazi podataka. Sajt lotomark.com se ne može smatrati odgovornim za bilo koji od hakerskih napada kojim se mogu preuzeti podaci korisnika ili na drugi način prouzrokovati neprilike.

Odricanje od odgovornosti:

Lotomark.com ne garantuje za tačnost informacija ili podataka preuzetih od trećih lica. Podaci su proistekli iz najbolje namere autora da podeli informacije sa širom zajednicom. Postoji mogućnost da su određene informacije izmenjene posle naše objave, a da nakon toga nisu ažurirane na našem sajtu. Ukoliko primetite netačnost informacija, možete nas obavestiti o tome putem kontakt-forme na sajtu kako bismo te činjenice što pre izmenili.

Svi podaci na našim veb-prezentacijama u vreme objavljivanja bili su u skladu sa podacima dobijenim od osnovnih izvora informacija. Zbog izrazitog vremenskog razmaka između datuma prikupljanja podataka i objavljivanja na ovoj stranici lotomark.com ne garantuje za tačnost bilo kog podatka niti se može smatrati odgovornom za njihovu aktuelnost, potpunost ili zakonitost u trenutku korišćenja internet-stranice.

Sajt lotomark.com nije svestan bilo kakvog prekršaja autorskih prava. Eventualni primećeni prekršaj nam treba odmah prijaviti, kako bismo mogli da reagujemo na odgovarajući način. Razglednice, fotografije, crteži i ostale sličice su kupljeni, dobijeni od trećih lica ili preuzeti sa sajtova na kojima nisu izričito naznačena autorska prava. Lotomark.com ne snosi nikakvu odgovornost za eventualno kršenje autorskih prava, ali će preuzeti adekvatne mere ukoliko se utvrdi da prekršaj postoji. Ukoliko korisnik, odnosno posetilac sajta, primeti kršenje autorskih prava, neophodno je da nas obavesti putem kontakt-forme.